Guldkantad gökotta

Text och foto: Hjalmar Thulin


Efter samlingen kl 06 gick vi först till Kapellplatsen, där Mats Karlsson berättade om Mariestads tidiga historia och delade ut tillhörande skrift. Vi gick sedan vidare mot Tidan, och halvvägs informerade Mats om fiskevårdsområdesföreningen. Promenaden fortsatte och vi pratade bland annat om arter, som ledde till mer diskussion om den biologiska mångfalden.


Längs ån blev det inte så mycket prat, eftersom vi lyssnade på fågelsångerna. Dock hörde vi ingen gök denna gång, men huvudsaken var att vi fick samvaro och en fin naturupplevelse under ett par tidiga timmar. Morgonstund har ju guld i mund!

Tack till Mats för arrangemanget med föreläsning och allt!

I samarbete med Ullervad-Leksbergs Hembygdsförening och

Kommentera

One thought on “Guldkantad gökotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.