Låna prylar via appen Swinga

Swinga i MTG-området!

Alla är värdefulla i klimatomställningen. Du och jag ställer om, för barnens och barnbarnens skull. Kraftsamlingsnätverket presenterar goda idéer för klimatet. Nu vill vi sprida tipset att Swinga har öppnat sin app i MTG-området. Swinga är en app för att låna saker av varandra i grannskapet. Här är deras information om appen: www.swinga.coop/spridordet

Kraftsamlingsnätverket uppmuntrar er som hyr lägenhet att informera hyresvärden, och er som bor i bostadsrättsförening att informera styrelsen, för att sprida tipset till alla grannar. Ju fler som använder Swinga desto större nytta ger appen, både för användarna och klimatet.

KROKA GÄRNA ARM MED OSS

Kraftsamlingsnätverkets hemsida: www.koso.se

Beräkna personlig klimatpåverkan: www.klimatkontot.se

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.