Gula sidor (på www.koso.se)

Smarta Kartan föregås av ”gula sidor”!

Alla är värdefulla i klimatomställningen. Du och jag ställer om, för barnens och barnbarnens skull. Kraftsamlingsnätverket presenterar goda idéer för klimatet. Nu presenteras våra gula sidor – en interimslösning i väntan på Smarta Kartan.

Smarta Kartan är en webbplats som visar de smarta alternativen till att köpa nytt: www.smartakartan.se

Kraftsamlingsnätverket har haft kontakt med kommunföreträdare om att starta Smarta Kartan i MTG-kommunerna. Inget har beslutats, men dialogen fortsätter. Tills vidare har Kraftsamlingsnätverket skapat en interimslösning som vi kallar gula sidor: www.koso.se/gula/sidor

För övrigt vill vi påminna alla om att gärna beräkna personlig klimatpåverkan: www.klimatkontot.se

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.