Reflektioner efter energiwebbinariet

De som missade fredagens webbinarium (med rubriken Hur ser energianvändningen ut i framtidens samhälle?) kan se inspelningen på YouTube (börjar med stillbild i 15 sekunder). Läs reflektionerna under bilden nedan.

Text: Jan Bertilsson

Framtiden är här.

Jag driver mitt hus och min bil på 5400 kWh el per år. Solceller och andelar i ett vindkraftverk ger mig den mängden energi. Varmvatten får jag av solfångare halva året. På vintern eldar jag 9 m3 ved (odlat den själv) för värme och varmvatten. Ganska fossilfritt och billigt. Så vad väntar du på? Varför är inte du fossilfri och har egenförsörjning av energi?

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.